Skippa till huvudinnehållet

Din ultimata guide
Hur du väljer rätt passform på skjortan

Din ultimata guide Hur du väljer rätt passform på skjortan
Hur du väljer rätt passform på skjortan62

Att knäcka skjortkoden

Klä dig för det jobb du vill ha, sägs det. Rätt skjorta kommer att hjälpa dig med det. Först och främst är passformen nyckeln. Slim, regulär eller bekväm passform? Tänk sedan på materialet. En bra bomullsskjorta kan man andas i, är slitstark och bekväm, vilket gör den perfekt för dagligt bruk. När det gäller färg är en vit skjorta en klassiker som matchar alla kostymer, men du kan också välja mjuka nyanser av blått, grönt eller rosa. Alla dessa element spelar en viktig roll för att skapa den perfekta skjortgarderoben. Dyk ner i vår guide för att upptäcka konsten att bemästra ditt skjortspel.

The slim fit

Slim-fit skjortan har en avsmalnande midja och en figurnära design och är tillverkad för den moderna mannen som värdesätter att se bra ut. Den framhäver din kropp utan ansträngning samtidigt som du kan röra dig obehindrat. Slim-fit-skjortor kan enkelt användas under tröjor, kavajer eller jackor. Oavsett om du ska på det stora mötet eller mingla på ett nätverksevent är den här skjortan en självklarhet för dig som uppskattar en elegant look.

null i
Din ultimata guide Hur du väljer rätt passform på skjortan

The regular fit

Regular fit-skjortan har en ren och bekväm passform som gör den till ett mångsidigt val för vardagsbruk. Den klassiska silhuetten är precis lagom stor runt bröst och midja - varken för tajt eller för lös. Tack vare den tidlösa och stilrena looken kan du enkelt klä upp eller ner den för alla tillfällen. Dessutom passar den bra för män i alla kroppsformer och storlekar.

OLYMP null i