Skippa till huvudinnehållet

Kläd-tips

Upptäck roliga, snabba och kreativa sätt som du kan fräscha upp dina favoritplagg på - eller använda dem på ett nytt sätt, så att de får en andra chans.
Bär din blus på nytt sätt
Förvandla din enkla blus till ett plagg som syns i mängden med några enkla men effektiva styling-knep. Såhär gör du:
Få en klänning att sitta tightare
Har din klänning en för lös passform? Testa detta trick, där du slipper sy för att få den att sitta perfekt vid midjan med hjälp av två säkerhetsnålar och ett snöre eller ett band.
Fixa fransar på jeansen
Ser dina jeans lite gamla och tråkiga ut? Det är inte dags att slänga ut dem än. Gör om dem och piffa till dem med en stor sax och en liten nagelsax – såhär gör du:
Stäng ett armband själv
Tycker du att det är svårt att ta på sig ett armband själv? Oroa dig inte, vi vet hur man gör – allt du behöver är ett gem.
Förvandla din sjal till en topp
Gör du dig redo för en kväll på stan och saknar en cool topp som matchar din övriga outfit? Du behöver bara en sjal som är tillräckligt lång för att du ska kunna vika den till en rektangel – låt oss fixa en ny topp på mindre än en minut!
Förvandla din sjal till en balaclava
En balaclava är en trendig accessoar som passar perfekt när det är kallt ute och allt du behöver för att göra en, är din favoritsjal. Såhär gör du:
Få jeansens midja att sitta tightare
Sitter dina jeans för löst kring midjan? Du behöver varken någon skräddare eller ett par nya jeans än – ändra ditt midjeband själv med denna lätta metod. Du behöver bara ett snöre eller ett band.
Håll dina ärmar uppkavlade
Är dina ärmar för långa eller vill du bara ha en mer stylad look? Här kommer en tips för hur du kan korta ärmarna genom att hålla dem uppkavlade utan att behöva sy – allt du behöver är två hårband eller gummisnoddar. Nu kör vi!
Träd om dragsnöret på din huvtröja
Brukar dragsnöret på din huvtröja glida ur huvan? Inga problem! Såhär fixar du det; du behöver bara en säkerhetsnål.
Hotta upp dina sneakers
Har du för många sneakers i garderoben och vill ha något bättre? Snygga till dina vita sneakers själv – såhär lätt fixar du dem som ett proffs:
Bredda midjan på dina jeans
Om dina jeans börjar kännas lite väl tighta, kan du fortfarande ge dem en chans. Du behöver faktiskt inte ett nytt par jeans, du behöver bara en hårsnodd – såhär får du jeansens midjeband större:
Fixa en dragkedja med trasig löpare
Har din dragkedjas löpare gått sönder eller lossnat helt? Ingen fara! Allt du behöver är ett gem.