Skippa till huvudinnehållet
Allmänna villkor för utlottningar och rabattkuponger
Här kan du hitta information för:
1. Personliga rabatter i ”Dina erbjudanden”
2. Kuponger
3. Rabattkuponger med rabattkod
4. Särskilda villkor för rabattkoden Net Promoter Score
5. Särskilda villkor för rabattkoden från tredjepartshemsidor
Personliga rabatter i "Dina erbjudanden"
Din EXTRA-rabatt är giltig fram till angivet utgångsdatum. Den gäller en gång på utvalda artiklar och dras automatiskt av från fakturan om den är aktiv när beställningen görs. Din EXTRA-rabatt är inte överförbar och kan endast lösas in i kombination med en beställning på ABOUT YOU. Vid en eventuell retur upphör EXTRA-rabatten att gälla. En utbetalning, efterföljande avdrag eller återbetalning av rabatten är inte möjlig. Din EXTRA-rabatt kan inte kombineras med andra EXTRA-rabatter, kuponger och rabattkuponger.
Kuponger
Din kupong är giltig till och med det utgångsdatum som anges på kupongen. Den dras automatiskt av från fakturan om kupongen är aktiverad när beställningen görs. Kuponger måste aktiveras per produkt innan de läggs till i varukorgen. Kupongen är inte överlåtbar och kan endast lösas in i kombination med en beställning på ABOUT YOU. Vid en eventuell retur upphör kupongen att gälla. En utbetalning, efterföljande avdrag eller återbetalning är inte möjlig. Endast en kupong kan användas per produkt. Kupongen är inte giltig i kombination med andra rabatter, kuponger och kommer inte att användas mot EXTRA/deal-rabatter.
Rabattkuponger med rabattkod
Det finns ett lägsta beställningsvärde på 850 SEK.
Rabattkoden kan inte överföras och kan bara lösas in i kombination med en beställning på ABOUT YOU. Den är giltig en gång fram till det angivna giltighetsdatumet och dras automatiskt av från din faktura om rabattkoden anges vid beställningen.

Vid fullständig retur upphör rabattvärdet att gälla. Vid partiell retur kompenseras rabattvärdet endast om minimivärdet för beställningen uppnås. Annars kan inte rabattvärdet tas med i beräkningen. Det går inte att lösa in produkter som ligger under rabattvärdet. Du kan lösa in högst en rabattkod per beställning. En kontant utbetalning är ej möjlig.

Rabattkoden gäller inte för följande märken: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. Kupongen är inte giltig i samband med andra rabatter, kuponger och tillämpas inte utöver EXTRA-rabatter. Om kupongen går förlorad eller blir stulen kan ingen återbetalning göras av ABOUT YOU AG & Co. KG. Det finns ingen rätt till fullständig eller partiell ersättning av en rabattkod.
Särskilda villkor för rabattkoden Net Promoter Score
Rabattkoder för shopping med 50 % rabatt lottas ut inom ramen för undersökningen Net Promoter Score bland alla deltagare i densamma (se deltagarvillkoren: https://www.aboutyou.se/terms-of-participation-nps). Det maximala ordervärdet är 5000 SEK innan du använder kupongen eller 2500 SEK efter användning av kupongen. Kupongen kan inte överföras och kan endast användas i kombination med en beställning hos ABOUT YOU. Kupongen är giltig i 4 veckor från mottagningsdatumet via e-post och dras automatiskt av från ditt ordervärde, om du anger kupongen vid betalningstillfället. Vid fullständig retur förfaller kupongen. Du kan högst lösa in en kupong per order. En kontant utbetalning är ej möjlig.

Rabattkoden gäller inte för följande märken: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. Rabattkoden är inte giltig i kombination med andra rabatter och kuponger. Om kupongen går förlorad eller blir stulen kan ingen återbetalning göras av ABOUT YOU AG & Co. KG. Det finns ingen rätt till fullständig eller partiell ersättning av en rabattkod.
Särskilda villkor för rabattkoden från tredjepartshemsidor
För kuponger från tredje part gäller ett minimiordervärde på 870 SEK. Kupongen kan inte överföras och kan endast lösas in i kombination med en beställning hos ABOUT YOU. Kupongen gäller en gång fram till giltighetsdatumet som anges på kupongen och dras automatiskt av från din faktura om kupongkoden anges vid beställningen. Vid full retur av varan eller varorna försvinner värdet på rabattkoden. När endast en del av beställningen returneras dras värdet på rabattkoden av om beställningens minsta värde uppnås. Det är inte möjligt att tillämpa en rabattkod på produkter som inte uppnår värdet på rabattkoden. Endast en rabattkupong kan användas åtgången vid varje köp. Rabattkoder kan inte betalas ut kontant.

Rabattkoden gäller inte för följande märken: Bershka, Carhartt, Garmin, Mammut, Oakley, Obey, On, Persona by Marina Rinaldi, Pull&Bear, violeta by Mango. Rabattkoden är inte giltig i kombination med andra rabatter och kuponger och inte för anställda i Ottokoncernen. Om kupongen går förlorad eller blir stulen kan ingen återbetalning göras av ABOUT YOU AG & Co. KG. Det finns ingen rätt till fullständig eller partiell ersättning av en rabattkod.